top of page

TRAVEL, REAL ESTATE

& HOTEL media kit

 Kada odaberete nas za partnere dobijate zaokruženi krug  usluga. Naše strateške, kreativne i distributivne usluge su spakovane u paket i  prilagođene vlasnicima nepokretnosti koji se bave ugostiteljstvom, turizmom, prodajom ili izdavanjem. 

Media kit

Paket specijalno prilagođenih usluga namenjen je kompanijama koje se bave ugostiteljstvom i turizmom, hotelima, hostelima, vlasnicima apartmaniskih naselja, velikim resortima. 
 
Usluge su koncipirane da u paketu ponude sve što je  potrebno u nastupu na prevashodno digitalnim, ali i ostalim, medijima. Sa klijentom, zajedno, kreiramo strategiju nastupa, realizujemo kreativne ideje i pretvaramo ih u sadržaje različitog formata vršeći njegovu distribuciju na različite platforme.
Ukoliko imate ideju ili pitanje, mi smo samo na klik daleko. 
 
Kontaktirajte nas i poslaćemo Vam detaljnu specifikaciju i vrste paketa.

Brendiranje

Kvalitet naših usluga je baziran na poznavanju tržišta i dugogodišnjem iskustvu, a u njihovoj realizaciji služimo se kreativnim marketinškim pristupom koji ima snažan uticaj na publiku. Trudimo se  da svaka kampanja i promocija  bude u skladu sa budžetom i reputacijom klijenta, uz maksimalno ostvarenje zadatih ciljeva.
Usluge brendiranja obuhvataju:

1.

KREIRANJE STRATEGIJE NASTUPA I PRODUKCIJE SADRŽAJA 

2.

MARKETING ISTRAŽIVANJE TRŽIŠNOG SEGMETA

3.

ANALIZA KONKURENCIJE

4.

KROVNI DIZAJN KOMUNIKACIJE

5.

PLANIRANJE KAMPANJE - DIGITAL

6.

KREIRANJE SADRŽAJA

7.

SPONZORSTVA I SARADANJA SA BRENDOVIMA

VIDEO

hd/4k

Snimanje se uvek odvija u 4k ili HD rezoluciji i to u visokom kvalitetu. To nam garantuje impresivnije finalne rezultate i zadovoljstvo klijenta. 

FOTO

hdr/360

Koncept, lokacija, ugao, svetlo, obrada, retuširanje, studio ... naše fotogradfije su uvek plod posvećenosti i profesionalnosti.

POST

produkcija

Proizvod je najbolji kada dobro ''zagrejemo stolicu'' ... kao u školi. Malo obojimo, podvučemo, proverimo i na kraju sve lepo složimo. 

DRONE

video

Kadrovi iz vazduha su nezaobilazni momenat svakog videa o hotelu, destinaciji ili objektu. Naše ''ptice'' lete svuda a iskusni piloti uvek obezbede vrhunske kadrove.

3D TURE

Matterport

Ovo je sasvim nova stvar i zato je obožavamo. Predstavljanje prostora novom Matterport tehnologijom je trenutno trend i mi ga pratimo.

SOCIAL

media

Svesni smo značaja društvenih mreža. Sve što radimo, znamo gde će završiti i znamo ko daje poslednji sud ... zato to radimo najbolje što znamo i umemo.

POZOVITE

NAS

Uspešno ste poslali upit. Hvala!

Nestrpljivi smo da čujemo Vaše ideje!

Vasilija Đurovića Vaka 15, 

Beograd, Srbija

11077

bottom of page