top of page

FINA super finale Svetske vaterpolo lige za muškarce 2019

Live streaming, snimanje dronom, 

video pokrivanje takmičenja i after movie  

FINA  Super finale Svetske vaterpolo lige za muškarce 2019, održano je  u Beogradu (SRBIJA), od 18. do 23. juna, uz učešće najboljih osam ekipa preliminarnih kola (Finale Evropa Kupa i Interkontinentalni-Kup) takmičenja. Beograd je po prvi put domaćin ove manifestacije.

Ovogodišnje Super finale Svetske lige obeležilo je učešće sledećih timova:

Grupa A: Mađarska, Japan, Kanada, Španija

Grupa B: Australija, Hrvatska, Kazahstan, Srbija

 

Kao pouzdani partner Vaterpolo saveza Srbije, Abies sistem je ponovo bio zadužen za realizaciju internet streaminga svih utakmica, a dobili smo i priliku da ove godine kreiramo trominutne video priloge nakon svake utakmice.

 

Dosta momenata koji nisu viđeni u direktnom prenosu, interesantne reakcije publike, igrača i sudija, impresivni dron snimci su deo velikog broja  izveštaja koje smo odradili. Naše kamere su zabeležile i način na koji se koristi VAR sistem, prvi put u istoriji vaterpola.

 

Najinteresantniji momenti se nalaze u filmu koji  hronološki kroz atraktivne kadrove grada domaćina sa tribina i iz bazena pre, posle i tokom utakmica prati razvoj finala svetske Lige od prvog do poslednjeg dana. Od sređivanja objekta za takmičenje do finalne utakmice i atmosfere posle finala, a uz izjave i intervjue učesnika turnira (organizatora, takmičara, stručnih komentatora i ostalih učesnika), posebnu dozu priče o Beogradu kao gradu u kome je vaterpolo uvek bio na najvišem nivou, i uz niz zanimljivih grafički prikazanih podataka o samom turniru i vaterpolu. 

 

Video produkcija

FINA super finale Svetske lige

FINA super finale Svetske lige

FINA super finale Svetske lige
Search video...
20062019 AUS CRO

20062019 AUS CRO

01:58
Play Video
22062019 AUS SRB

22062019 AUS SRB

01:57
Play Video
20062019 KAZ SRB

20062019 KAZ SRB

00:57
Play Video
bottom of page